Следва

От 1 до 5: Коя Блейк избирате?

Индийска екзотика: Традиционната сватба на Ник & Приянка

Mrs. Jones...

Celebrities преди 5 години

Е, наистина е официално! Ник Джонас и Приянка Чопра вече са семейство.

През уикенда двойката се въвлече в тотална индийска екзотика, провеждайки традиционен за културата на актрисата годежен roka ритуал, а малко след него и thaka сватбена церемония.


Серията от ритуали бе изпълнена в Мумбай и, разбира се, събра семействата на Чопра и 25-годишният й избраник.

За големия ден, в който да станат съпруг и съпруга пред Шива, Ник и любимата му избраха традиционни одежди. Тя в яркожълта рокля, изработена от естествени материали, а той облече традиционния мъжки костюм от шерван и бяла риза.



Влюбената двойка сподели кадри от най-щастливия си ден в социалната мрежа, а братята на Ник - Джо и Кевин, не пропуснаха да приветстват Приянка в семейството.


Ник Джонас и Приянка Чопра си казаха заветното "Да" само два месеца след като започнаха романса си. Близки на двойката очакват певецът и по-голямата от него актриса да вдигнат луда церемония в САЩ, където да съберат всичките си приятели и колеги.



More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 12 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.