Следва

Chanel пуска грим колекция грим за момчета

"Направи ми парфюм, който ухае на радост!": JOY by Dior

Oбещание за истинско щастие.
Oбещание за истинско удоволствие.
Oда на живота!

Body преди 5 години

=  Новия дамски аромат в семейството на Dior - JOY by Dior.



"Dior винаги е бил отдаден на женското щастие. Това е мисия, на която сме посветени и която ни води. От пристигането ни на сцената след няколко мрачни години - през 1947, до днес, когато сме на прага на разкриването на нашето ново творение, душата на Dior винаги е била поразяващо женствена, луксозна и носеща удоволствие. 20 години минаха откакто лансирахме изцяло нов дамски парфюм, години през които нашето голямо и взискателно семейство беше постоянно заето.



Но се усети отново нуждата от създаването на оригинален аромат. Както винаги, казахме си че този аромат трябва да пасва на идеала на Dior, който виждаше как щастието приема формата на есенциалния, визионерски лукс. Нашият нов аромат директно произхожда от този идеал, обещвайки да въплъти щастието в лукса на оригинален, незабравен блясък. Това е нов манифест на любовта към живота. 



Това е неразказана история, израз на самите нас и подарък към жените. Сякаш самият Кристиян Диор е застанал отново пред нас, и с равни дози готовност и убеждение ни казва: "Направи ми парфюм, който ухае на радост!". 



"Съживяването на нов парфюм на Dior е събитие.Както за цялата Къща, така и за мен самия. Трябва даоживи и да очарова и мъжете, и жените. Трябва даима далечен обсег и щедро измерение със силенподпис. Знаех името му от самото начало. И то какво име! Кратко, живо, отворено към всички възможности! За да разкажа историята му, избрах да създам обгръщащо ухание, белязано от мекота и енергия. JOY by Dior е глътка свеж въздух, той е пътя, който изминаваш и който те отнася.", споделя Франсоа Демаши, Dior парфюмерист-творец.





Стърготини Бергамот и Мандарина, подчертани от алдехиди, роза под формата на есенция, и под формата на Абсолю, както и шеметен Жасмин са в основата на невероятния нов аромат. Допълва се с лек щрих Кедър, топло и кремообразно Сандалово дърво и загатване на Пачули.
Мимолетни Мускуси срещат дърветата и цветята, които ги изпълват и олицетворяват. Ефектът е като на нежен контакт с кожата, като интимен, мек, чувствен подпис.



Изцяло пленени от концепцията и състава на новия аромат, както и на пленяващото излъчване на красота като на Дженифър Лорънс, сме убедени, че Joy ще се превърне в новата неизменна и безценна доза щастие, която ще усещаме нежно на шията си, всеки ден и всяка нощ.


Завършваме с няколко backstage кадри от предстоящия филм J O Y by Dior, дело на Франсис Лорънс, с когото Дженифър често е работила, и който я въвежда в света на " Игрите на глада".



Дженифър Лорънс предава всеки нюанс от това забележително усещане за радост. Гмурка в сетивата стремглаво, безтегловна и чувствителна.










 

 

More Body