Следва

Beauty блиц: Вероника & Tricollagen

Chanel пуска грим колекция грим за момчета

Козметика за кожа, вежди и устни Boy de Chanel...

Face преди 5 години

С две думи Chanel пуска абсолютно революционна колекция грим. За първи път в историята на къщата макиажът включва средства само за мъже.

Boy de Chanel се състой от фон дьо тен в четири нюанса, универсален безцветен балсам за устни и четири моливи за вежди за най-естествения и удобен "мъжки грим".

Фон дьо тенът Le Teint е със SPF 20 и визуално подравнява кожата поради леки озаряващи частици, а в състава си има и хиалуронова киселина. Балсамът за устни Le Baume Lèvres подхранва и изглажда, оставайки перфектно по устните: той не блести, а напротив, дава лек матов завършек. Моливът за вежди Le Stylo Sourcils също е предназначен за дискретно корекция: заостреният връх позволява нанасянето на мини линии, а четка за сресване ги блендва повече от перфектно.

Разбира се, че грим колекцията излиза в категорично мъжки дизайн - минималистични опаковки в тъмносиньо. Закупуването на разкрасителните мъжки продукти с марка Chanel ще стане достъпно едва през следващата година, а началото на продажбата на колекцията е насрочена за януари 2019 г. 


More Face