Следва

We love: Капсулната на 404 Not Found и Au Pont Rouge

Trend Report: The Mini Skirt

късаТА пола...

All fashion преди 5 години

Полата с мини дължина или иначе казано минижуп, е един от вечните елементи в гардеробите ни, към които неуморно се завръщаме след определен период на забрава.

Подобно явление наблюдаваме и през изминалите месеци, където въпросната дреха търпи нов стрийт стайл прочит, а недотам одобряваната й 90-тарска trashy естетика се радва на широк кръг почитатели. Модните момичета усилено впечатляват със стайлинг решения по темата вече цяло лято, а включване в мини тренда прави и самата Емили Ратайковски.

Макар и ние самите все още да имаме противоречиво мнение по въпроса, признаваме, че предложенията, които наблюдаваме не само в Instagram feed-овете на инфлуенсърите, но и сега по време на скандинавските седмици на модата в Копенхаген и Осло, дават повод за моден размисъл. Стандартните помощници в очите на графичния тишърт и чудатите кецове на татко, разбира се, вършат страхотна работа, но включванията от сандалите с висок ток, монохромния подбор на цветовете, както и изборът на нестандартни материи са все решения, които заслужават поне по един поглед>>>

More All fashion