Следва

Да или Не: Стотачка за fluffy UGG?

When Kaia met Karl: Колекцията

She & Him

All fashion преди 5 години

Когато millennial Кая Гербер се срещна с модния си герой Карл Лагерфелд е неизбежно да не се случи красиво нещо. Дъщерята на Синди Крофорд и ветеранът на дизайнерите ожениха парижкия шик за калифорнийския куул.


Всичко това във фешън колаборация наречена Karl Lagerfeld x Kaia.


Кая дава на марката Карл Лагерфелд младежки дух, а дизайнерът от своят старана залага на обичайното - практичност и функционалност.

В колекцията на Karl Lagerfeld x Kaia, например, няма обувки с токчета. Вместо тях - удобни кецове за скейт. "Израснала съм в Малибу, където скейтбордът и сърфът са неразделна част от културата. През цялото ми детство скейтвах около по плажа. Брат ми и аз носехме скейтовете с нас навсякъде, дори на семейни вечери. А и освен това, в нормалния живот не нося токчета", признава наследничката на Синди Крофорд, която буквално е одрала кожата на известната си майка.





Кая, също така, не е фен на големи чанти. Нейните любими са тези с мини формат, където всичко, от което се нуждаете, намира своето място: червило, телефон, пари и зарядно. Ето защо, при събирането на няколко модела чанти за колаборацията се появява перфектната кръстоска. "В дизайна на аксесоари Карл няма равен, затова просто се доверих на мнението му и направих някои допълнения", издава младата Гербер.





Колекцията Karl Lagerfeld x Kaia ще бъде пусната в продажба на 30 август на www.karl.com. От 14 септември дизайните ще могат да бъдат закупени и в магазините на Карл Лагерфелд по целия свят и други големи онлайн шопинг пространства.



More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 2 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 20 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.