Следва

Simple as that! Венсан Касел: "Бракът ми с Тина!"

Искаш Huawei. Получаваш Huawei

Huawei дава 10 ексклузивни награди за най-интересните видеа и снимки, качени с хаштага на кампанията на Теленор в Instagram.

All About Life преди 5 години

Huawei и Теленор продължават съвместната си лятна кампания в Instagram. Всичко, което трябва да направите, е до 3 септември да заплатите месечната си сметка през приложението MyTelenor, след което да публикувате интригуващо кратко клипче или поредица от снимки в Instagram с хаштаг #споделихучаствам.

След този период тричленно жури в състав Биляна Славейкова (bibons), Лорина Камбурова и Николай Станоев ще избере най-добрите 64 публикации, които да продължат напред в класацията. Избраните кадри се групират на случаен принцип, за да бъдат качени в официалния Instagram профил на Теленор под формата на визуални истории. Там публиката избира чрез гласуване коя от двойките снимки да продължи напред. На финала ще останат 32 от най-добрите кадри, събрали най-много гласове.



На живо в интернет професионално жури ще избере 10-те печеливши, които ще получат страхотните награди, предоставени от Huawei.

С тази забавна лятна кампания Huawei и Теленор целят да покажат колко удобно и спестяващо време може да бъде плащането на месечна сметка през приложението MyTelenor.



Ето и атрактивните награди, специално избрани за активните съвременни потребители:

• Първо място – Huawei P20 lite
• Второ място – Huawei Watch 2 4G Sport Watch
• Трето място – Huawei Color Band A2
• Както и 7 страхотни колонки – Huawei Sound Stone Portable

Срока за качване на снимки е удължен до 23 август.
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 3 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 3 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.