Следва

Обичаме... Нетрадиционното мислене

Анти-папараци чанта изобрети бивш фотограф

Списание ЕLLE взе ексклузивно интервю от създателя на уникално изобретение анти-папараци чанта, която ще...

All fashion преди 14 години

Списание ЕLLE взе ексклузивно интервю от създателя на уникално изобретение анти-папараци чанта, която ще позволи на звездите да запазят личното си пространство далеч от мощните светкавици на жълтата преса.

Новото оръжие срещу папараци предизвика огромен интерес от страна на звездите и вече има куп запитвания на желаещи да станат собственици на такава чанта.

Целта на бившия фотограф е да създаде устройство, което предлага избор за известните личности - да бъдат или да не бъдат заснети. „Защото звездите осъзнават, че не могат да бъдат звезди без фоторепортерите. Сега с моята чанта те наистина имат избор,“ споделя още изобретателя.

След 9 години работа като фотограф Адам Харви решава да мине от другата страна на обектива – в услуга на жертвите на жълтата фотография, като решава да ги въоръжи с... чанта. Модният аксесоар има вграден свръхярък диод, който се задейства от детектор на светлината, проблясва и оставя бяло петно на снимката.

В новия брой на ELLE Адам Харви споделя още от кога разработва чантата, кога ще бъде официално пусната в продажба, дали мисли да разшири гамата като разработи и други анти-папараци аксесоари и към коя звезда се е насочил за лице на рекламната кампания.

dir.bg
 

More All fashion