Следва

Четиво в четвъртък: "Изчезването на слона" от Харуки Мураками

Terra Nomadica Festival 2018

След две години изпълнени с най-различни музикални и душевни приключени сме щастливи да обявим нашето поредно събитие, този път на открито в чест на рождения ни ден!...

Music преди 5 години

Целта на Terra Nomadica е да пресъздаде усещането, което получаваме, когато открием нова музика, обгръщаща цялото ни същество, тялото и душата: аритмия, настръхване, очите се затварят и  в състояние на екстатична еуфория. Вид духовно преживяване, за момент душата превъзхожда тялото и изпада в състояние на безтегловност.

След дълго време неуморно търсене на начин да пресъздадат и удължат това еуфорично състояние, Terra Nomadica приготвя отвара от най-добрите съставки за всеки, който е готов да даде символична сума за едно безценно преживяване. Отговорът е прост: Terra Nomadica, едно изключително преживяване под формата на фестивал, който ще се състои от 7-ми до 9-ти септември 2018.

Повече информация на Facebook страницата на фестивала.

 

Етикети

Прочети и това

More Music

Световноизвестната цигуларка Мидори свири за София

Music преди 1 месец

В деня на София Столична община и Софийската филхармония ви канят на концерт с участието на забележителната цигуларка Мидори, темпераментната акордеонистка Вероника Тодорова и стилното сопрано Елена Механджийска под палката на едно от горещите имена на българския диригентски подиум Вилиана Вълчева

Vivacom със специална Unlimited изненада на фестивала Midalidare Rock

Music преди 2 месеца

По време на събитието, което ще се проведе от 30 юни до 2 юли, на специално обособен ROCK CORNER, посетителите ще имат възможността да свалят специално създадения за фестивала рокаджийски филтър, с който да си направят най-яката ROCK снимка, видео или рийл на място.