Следва

ТенденцииТе Есен/Зима 2018-та: Animal prints

2 Weeks To Go: H&M Studio представя NEO-NOIR CHIC

Преследвайки спомена за емблематичните серии на Туин Пийкс, като вдъхновение, колекцията H&M STUDIO A/W 2018 е своеобразен микс от женствени модели и вечните класики, взаимствани от гардероба на момчетата...

All fashion преди 5 години

Колекцията ни кара да прегърнем идеята за задълъжителното за сезона деним яке в цвят индиго, комбинирано с дънки от устойчив деним, носещи усещане за комфорт. Ключовите модели на колекцията са женствена плисирана пола в неоново червено/розово и строг костюм с дървесен принт от вискоза и коприна.



„С H&M STUDIO ние винаги обичаме да балансираме между женствеността и мъжествеността и тази година добавяме полъха на 50-те с ултра женствени кройки, комбинирани със строги детайли, типични за мъжкия гардероб и супер класически модели, които подканват да съзададеш своя отличителна визия.“ казва Пернила Волфхарт, оглавяваща дизайн отдела на H&M.



Защо да избираме само една визия, като можем да разполагаме с целия спектър? От полу-ботите до класически жилетки в колежански стил, от грубия деним с ръб до стилния строг костюм, от кожените рокерски якета до женствени ризи и блузи с пандели и колани. Колекцията носи носталгичния импулс на есента, но ни предлага модернистични начини да го използваме, създавайки неотразима визия.



Ключови модели Ще се влюбиш ли в ключовите модели за сезона? Можеш да избираш между рокерско яке с фуниевидна яка или вечната класика в лицето на вълнено палто със строга, права линия. Добрата новина е, че имаш възможност да вземеш всичко! Същото важи и за лачените полуботи от естествена кожа, които са под светлините на прожекторите този сезон, перфектно комбинирани с ефирна риза и вълнена жилетка в граски шик. Денимът с ръб и висока талия е основен елемент от перфектната визия тази есен. И не на последно място, не излизай от вкъщи без колието-сърце, символизиращо приятелството.


Колекцията, която се състои от облекла, обувки и аксесоари, ще влезе в продажба в избрани магазини в цял свят, както и онлайн на 6 септември. В България колекцията ще бъде налична в магазин H&M на бул. Витоша 6, София.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 41 минути

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 19 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.