Следва

Fourth? Още едно дете за Кими и Кание

Семейство Ювентус: Кристиано, Джорджина & децата

La Vecchia Signora...

Celebrities преди 5 години

Прехвърлянето на 33-годишния португалски футболист Кристиано Роналдо от "Реал Мадрид" в Торино и италианския "Ювентус" предизвика безпрецедентна бъркотия във футболния свят. Според официалните данни, "Старата госпожа" от Апенините е трябвало да плати за трансфера на португалеца 112 милиона евро.

Повече от очевидно е, че на Кристиано му е супер на италианска почва, дори и да не успя да вкара гол в дебютния си мач за черно-белите.

Ентусиазмът на Роналдо, изглежда, не е изчезнал и футболистът е все така щастлив да бъде част от новия си отбор, като дори направи членовете на семейството си съпричастни.


Кристиано, половинката му Джорджина и четирите им деца гордо позират с тениски на Ювентус, а кадърът, разбира се, е качен в социалната мрежа, където футболисът е написал кратко, точно и ясно: "Семейство "Ювентус""


В Италия Роналдо и Джорджина Родригез изглежда се справят доста добре, като семейството дори имаше време за почивка на езерото Комо, но сега всички се завръщат към задълженията си: той към тренировките и мачовете, а тя към грижите за децата. 

More Celebrities