Следва

Кейт Хъдзън пуска собствена марка дрехи

Всички носят: Céline

Celine...

All fashion преди 5 години

Оттеглянето на Фиби Файло от креативния й пост в Celine в началото на годината бе едно от събитията, внесли истински смут в модния свят. Най-обичаната сред модерните дизайнери оставя ярък отпечатък със своето творчество, а сега, с напускането й, за никого не е изненада, че последните дизайни, излезли от ръцете й, са още по-високо ценени.

Така ставаме свидетели на феноменалната популярност на един или по-скоро набор от аксесоари, част от последната й колекция. Става въпрос именно за колиетата с инициали, които наблюдаваме ден и нощ в социалните мрежи, благодарение на всички модни редактори, стилисти, инфлуенсъри и модели, за които колието вече е неизменна част от визията.

В оувърсайзд или мини вариант, всяка една от металните буквички с бамбуков финиш на текстурата идва с цена от 245 или 135 паунда и могат да бъдат намерени ексклузивно в бутиците на бранда, както и онлайн тук.

Десетките кадри, приложени тук, чудесно илюстрират всевъзможните начини за носене на колието - самостоятелно или пък в комбинация с други кореспондиращи му верижки, а в това число, разбира се, и така актуалните мидички>>>

More All fashion