Следва

Еди Мърфи ще става татко за ДЕСЕТИ път

Wedding bliss: Хилари Суонк каза "Да"

Fairy tale...

Celebrities преди 5 години

За изненада на всички Хилари Суонк вдигна тайна сватба. Известната актриса каза заветното "Да" на любимия си - предприемача Филип Шнайдер, а фотографиите от сватбата са повече от очарователни и, разбира се, дело на Vogue.

Пременена в божествена рокля дело на 70-часова изработка в ателието на Ели Сааб в комбо с ръчно направени, специално за нея, сандали Louboutin, Хилари се врече във вечна вярност на половинката си в природата на национален парк в Калифорния насред дървета по-стари от 800 години.
"Изключително щастлива съм, защото се омъжих за мъжа на мечтите си и двамата прекарахме този ден заобиколени от хора, които обичаме", споделя булката.

Хилари Суонк и Филип Шнайдер започнаха връзката си през 2016-та,
 малко след като актрисата развали годежа си с тенисиста Рубен Торес.

За двукратната носителка на наградата "Оскар" това е втори брак. През 1997 година тя каза "Да" на колегата си Чад Лоу, но двойката сложи край на законната си любов през 2006-та година.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 14 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 10 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.