Следва

Обичта на известните: Робин & Клеман на меден месец

Him & I: Halsey и G-eazy се събраха!

Crossed my heart
Hoped to die...

Celebrities преди 5 години

Първоначално сценични партньори, а в последствие любима двойка на публиката, канадката Халси и рапърът G-eazy споделиха както помежду си, така и с широката публика, кратък, но страстен романс между сцената, звукозаписното студио, червения килим и кратките getaway пътешествия, докато не настъпиха известни проблеми в малкия им музикален Рай.

Преди малко повече от месец, плъзнаха слуховете, че дуото се разделя и няма нужда да обясняваме колко съкрушени бяха всички фенове. Непреодолимата химия между двама им обаче става причина да бъдат забелязани заедно, тръгвайки си от нощно заведение ръка за ръка, непосредствено след наградите VMA на MTV.

По всичко изглежда, че романтиката още е жива, така че можем само да се радваме, че двамата са изгладили недоразуменията помежду си>>>

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 22 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.