Следва

Fendi all over me

It shopping list: 33 чифта sneakers като ТЕЗИ стигат

За дозата разточителен онлайн шопинг маратон днес се потапяме в почти необятния свят на footshop.bg, един от най-големите модерни европейски брандове, защото задоволяват модната ни необходимост от най-добрите модели кецове на големите имена в спортната, а и не само, индустрия.

Shopping преди 5 години

Footshop е място, където границите на спортната култура са оптимално сгодени с високата мода, и в резултат получаваме безкомпромисно качество и комфорт с още по-безкомпромисен вид.

В океана от модели дамски, мъжки и детски кецове, плюс дрехи, аксесоари и бельо, днес се гмурваме, за да подберем нашите лични 33 фаворита по темата - изключителни дамски кецове за сезон Есен/Зима 2018.

Селекцията е много богата, защото в нея са основните заподозрени - Adidas, Nike, Puma, Reebok с всичките си познати класики или модерни интерпретации на Stan Smith, Cortez, Suede, Aztrek, и още.

Всичко, което безкомпромисно искаме, избираме в галерията, с условиет, че е съобразено и с личния ни вкус, и, разбира се с Големите Тенденции Галерията е горе>>


А междувременно, защото 15-ти септември е почти тук, пазаруваме най-симпатичните раници и аксесоари, обединени под сладкото Bag to school! Малчуганите скоро започват училище, а с тях - и ние. Обожаваме този момент >> 
 


More Shopping