Следва

Уличният стил на звездите: Сара по пижамка в Ню Йорк

Дизайн за вдъхновение: Noir men царството на CAB Factory

Private lives...

All About Life преди 5 години

Единственото по-готино от това да влезеш в офис, пълен с момчета, е да влезеш в офис, пълен с момчета, където има компютър И в тоалетната.

CAB Factory /нарочно няма да ви кажем адреса, защото са си само наши!/ е all over не само с XY хромозомата, а и с изкуство, графично изкуствo.

Фабриката за генериране на жестоки идеи и концепции a.k.a мъжкото царство на магията да произвеждаш контент по онзи особено завладяващ начин, разбира се, е напоена със завидна доза артистизъм. Да, визираме сканът на голата кукла Барби, превърнат в мини вариант на картина в рамка или пък черния килим по целия под в офиса, кореспондиращ си по много masculine начин с щорите, отново решени в noir.

Минималистично, колкото подредено, толкова и бликащо от хрумки, които ясно отразяват случващото се в главите на момчетата от CAB.

Персонални фаворити са ни постерът на Basquiat, защото лудите на жълтичко се радват и защото след няколко седмици сме в Париж да се насладим на изложбата му, телескопът, с който гледат звездите /уж/ и Voila le probleme в трите високи стола до бялата маса на входа.

Най-жестоките детайли от CAB Factory разглеждаме в галерията горе>>>, другото може да видите сами, но само ако им отидете на гости!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.