Следва

Z&V

We love: Мила Йовович за Kenzo

Everything...

All fashion преди 5 години

42-годишната Мила Йовович продължава да завладява света на модата. Съвсем наскоро, холивудската актриса стана лице на Balmain и взе участие в снимките на рекламната кампанията на марка за есенно-зимната колекция. А сега направи същото за друга френска марка - Kenzo.

Зад обектива застава нюйоркският фотограф Итън Джеймс Грийн. Заедно с Йовович в късометражното клипче, което придружава фешън кадрите, участват и колегите й актьорите Джей Елис и Коди Смит-Макфий и актрисите Александра Шип и Саша Фролова.


Снимките обаче се превърнаха не само в рекламна кампания за новата колекция на марката, но и някакъв вид постери за фешън филм наречен Everything, всъщност от Kenzo редовно пускат късометражни филми, когато представят нова колекция от дрехи.

Любопитното е, че това е режисьорският дебют на Умберто Леон, творческият директор на марката. Филмчето ще бъде показано за първи път като част от Седмицата на модата в Ню Йорк, която ще се проведе през септември.

На официалния сайт на Kenzo филмът ще бъде достъпен от 8-ми септември. Но чакането няма да бъде толкова болезнено, феновете на парижкия лейбъл вече могат да видят кратък тийзър, който малко ще задоволи (или обратно, запали) тяхното любопитство.

More All fashion