Следва

Жлъч / Григовор / Гена - "Прилив" All Ages Promo

Обичта на известните: Хайди & Том на вечеринка

Love is in the air...

Celebrities преди 5 години

Повече от очевидно е, че любовта между 45-годишната Хайди Клум и 28-годишната Том Каулиц процъфтява с пълна сила - все пак моделът запозна и децата си с него.

Последно папараци нащракаха влюбената двойка, с голяма възрастова граница, на звездно парти в Западен Холивуд.

Както винаги, Хайди и Том не скриха страстните си чувствата, усмихваха се и се държаха ръце за пред папараците, а и не само. За глем вечерята моделът избра блестяща бяла рокля с дълбоко деколте, сребърни сандали и клъч в тон с тях. Клум завърши визията си с така модерните в момента големи обици.

От своя страна Каулиц избра доста кежуъл визия, която не комплиментираше особено много на тази на любимата му. Младият певец комбинира бели Nike Air Max с широк бежов панталон, навит при глезените, и хашлашки потник в керемидено, който облече в риза на хоризонтални райета.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 22 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 19 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.