Следва

Петъчна доза секс: Арми Хамър

Неделна киновечер в Beach bar: А защо да не живеeм заедно?

Sunday funday! 

All About Life преди 5 години

A както знаете всяка неделя, градината на Beach bar се превръща в открито кино, за всички любители на филмите.Тази седмица - на 26-ти август, неделната им киновечер ще представи едновременно сериозната и забавна комедия - "А защо да не живеем заедно?" (And If We All Lived Together).
Заедно с Sofia International Film Festival ви канят да се порадвате на една приятна августовска вечер в уютната им градина.


Повече за филма:
В него се срещаме с петима близки приятели, пет различни характера: Клод, който винаги е обичал жените, неочакваната двойка Ани и Жан – политически активист и буржоазна традиционалистка, и Жана и Албер – тя феминистка, той политически бонвиван.Петима дългогодишни приятели, напълно различни, но отдавна са приели странностите на другите, разбират се от половин дума, шегуват се и се смеят много и от сърце, обичат се истински и са заедно до самия край. Да не пропуснем да спомена и превъзходния актьорски състав – Джейн Фонда, Пиер Ришар, Даниел Брюл, Джералдин Чаплин, Клод Риш и Ги Бедо.

За всички, които са в София през лятото, споделяме една забавна и интересна киновечер.
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.