Следва

Петъчна доза секс: Арми Хамър

Неделна киновечер в Beach bar: А защо да не живеeм заедно?

Sunday funday! 

All About Life преди 5 години

A както знаете всяка неделя, градината на Beach bar се превръща в открито кино, за всички любители на филмите.



Тази седмица - на 26-ти август, неделната им киновечер ще представи едновременно сериозната и забавна комедия - "А защо да не живеем заедно?" (And If We All Lived Together).
Заедно с Sofia International Film Festival ви канят да се порадвате на една приятна августовска вечер в уютната им градина.


Повече за филма:
В него се срещаме с петима близки приятели, пет различни характера: Клод, който винаги е обичал жените, неочакваната двойка Ани и Жан – политически активист и буржоазна традиционалистка, и Жана и Албер – тя феминистка, той политически бонвиван.



Петима дългогодишни приятели, напълно различни, но отдавна са приели странностите на другите, разбират се от половин дума, шегуват се и се смеят много и от сърце, обичат се истински и са заедно до самия край. Да не пропуснем да спомена и превъзходния актьорски състав – Джейн Фонда, Пиер Ришар, Даниел Брюл, Джералдин Чаплин, Клод Риш и Ги Бедо.

За всички, които са в София през лятото, споделяме една забавна и интересна киновечер.
 

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 1 ден

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 5 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.