Следва

All time favorite: Бретонът в естествения му хабитат

Обожаваме той да ухае на смесицата между градския начин на живот и природата

Bulgari представя новото си ароматно творение Man Wood Essence...

Body преди 5 години

Всички сме граждани на света и като такива, търсим хармонията между себе си и заобикалящата ни среда. Вдъхновен от симбиозата между динамичното градско пространство и жизнената сила на природата, новият аромат на Bulgari Man Wood Essence съчатава интензивни дървесни нотки с ярки цитрусови нюанси, създавайки вълнуващо допълнение към колекцията Bulgari Man.

Концепцията на новото творение на Bulgari се базира на нуждата да възобновим връзката си с природата в забързаното ни градско ежедневие, търсейки симбиозата между гората и метрополиса и презареждащата и пречистваща сила на природните блага.

Уникалният олфакторен почерк на Man Wood Essence, създаден от Мастър Парфюмериста Алберто Мориас, пленява сетивата с идеално балансираните си дървесни нотки и поставя силата на аромата в ръцете на мъжа Bulgari.

Парфюмната вода разгръща виталната си плътност с екстрактите от италиански цитруси и есенция от кориандър, пресъздаващи мечтателността на Средиземноморието. Кипарисът и есенцията от ветевер от Хаити засилват мъжествените ароматни нотки, придавайки съблазнителен и плътен аромат.

 

Композицията на Man Wood Essence намира място за още едно вечнозелено дърво – кедър. Комбинирайки две различни техники за дестилация и пречистване на дървесината, Мориас засилва смолистата, опушена нотка и чувствеността на аромата.

Bulgari Man Wood Essence ще е наличен в магазините от 1-ви септември.

More Body