Седмичен ХОРОСКОП - 27.08 - 2.09

Astro преди 5 години

Понеделникът ще бъде пропит от силното влияние, което ще ни окаже Пълнолунието в Риби още в неделя (26 август). Това ще повлияе най-вече на психична основа, правейки ни по-чувствителни към всичко около нас. Мнозина ще започнат да изразяват себе си една идея по-артистично, а други ще останат съвсем неразбрани в опита си за споделимост на чувствата.
Старайте се да постигнете перфектната атмосфера, избягвайки да се разпростирате върху твърде много дейности и идеи. Дори и в съзнанието ви сега да има богатство от тях, трябва, за да ги извършите качествено, да се отдавате на всичко поотделно, а не повърхностно да се занимавате с няколко неща едновременно. Златното правило: не прекалявайте с нищо.

Венера във Везни образува аспекта на квадрата с Плутон в Козирог на 26-ти август, като това ще продължи чак до 4-ти септември. Това може да се окаже труден период на емоционална основа. Сега сърцето ви води в една посока, а умът – в друга. Виждате по-ярко безсмислените неща в живота си и всяко подобно нещо ви създава усещането на ограничение, сякаш сте завързани в една позиция, а искате да бъдете в друга. Но това ще ви помогне да се освободите от всичко, което толкова силно ви тежи. Щом го виждате, съзрявате да признаете за проблемите си и да ги посрещнете. Това може да доведе до приключване на отношения, раздели, които може да ви донесат много болка, но не забравяйте, че с това идва и ново начало.

През тази седмица (28 август) аспектът на квадрата ще се прояви по още един начин, чрез Меркурий в Лъв и Юпитер в Скорпион, които го образуват. Това може да създаде допълнително трудности в комуникацията и информацията. Трябва да бъдем особено предпазливи при търсенето на нова работа, при изповядването на сделки и оформянето на документи или договори. Проучвайте подробностите за всичко, което се явява важна стъпка в живота ви.
 

Хороскоп

Още от Astro