Следва

Ники Кънчев ше раздава награди от sms викторина

Blame се завръща в Yalta Club тази събота

Остава едва няколко дни до старта на новия сезон на добре познатите за клъбърите тематични Blame партита...

Culture преди 14 години

Остава едва няколко дни до старта на новия сезон на добре познатите за клъбърите тематични Blame партита. Мястото, както винаги, е Yalta club. Датата – 26-ти септември, а диджеят - Liubo Ursiny. Организаторите от Elevate Entertainment ви предупреждават да очаквате един различен клубен пърформанс с участието на новите лица на Blame, които ще бъдат пазени в тайна до самата нощ на събитието. Tехните визия и поведение са оставени изцяло в ръцете на Николай Пачев и марката nipple.

Популярните с нестандартния подход към създаването на парти организатори за пореден път ще обединят музика, визия и пърформанс с цел да се доближат до перфектната парти атмосфера. Основната зала на клуба ще бъде преобразена от Станимира Янакиева и Вяра Бориславова от sv fashion studio, виновни за появявата на официалната кукла-талисман на Blame.

Изненадите от организаторите не свършват дотук. В нощта на 26-ти септември в Yalta ще бъде поставена специална парти кутия, която ще донесе на един от гостите на събитието незабравима среща с изпълнителката Kelly Rowland – бивш член на Destiny’s Child.

Това е част от новия проект “a minute with..”, който цели да сбъдва мечтите на феновете, давайки им възможност да се докоснат до личности, допринесли за развитието на клубната музика. Стартът на Blame няма да разочарова и шопинг маниаците. Дългоочакваното появяване на Blame Supermarket най-после ще стане факт като феновете на парти-серията ще могат да се сдобият с фланелка или кукла с логото на любимата си клубна вечер.
 

More Culture