Следва

Earth without art is just 'eh' : ИКЕА с нова колекция

OUI: Венсан & Тина се взеха!

ТЯ § ТОЙ...

Celebrities преди 5 години

След куп спекулации женени ли са, не са ли... особено след интервюто на Венсан озаглавено: "Бракът ми с Тина!", Касел и любимата му си казаха заветното "Да" на 24-ти август.


Сватбата на влюбената двойка се проведе в изключително тесен кръг в кметството на малкото градче Бидар, намиращо се в югозападна Франция.


За най-щастливия си ден 21-годишният модел изглеждаше наистина ослепително! Тина заложи на рокля дело на Vera Wang, която допълнително подчертаваше пищните й дадености, а бюти визията й бе съвсем естествена: буйна къдрава коса, съвсем малко грим и широка усмивка.

Касел също заложи на светлите тонове: костюм в ivory, комбиниран с розова лежерно разкопчана в горната част риза и слънчеви очила. Той, също, не свали голямата усмивка от лицето си.


След церемонията господин и госпожа Касел отпразнуваха любовта си с луд купон с много музика и танци, а съпругата на френския актьор замени дългата си рокля, с по-лежерен къс вариант, отново в бяло.



Венсан и Тина, който живеят в Бразилия, за първи път бяха забелязани заедно през юли 2016-та, когато тя бе едва на 19 години.



Това е втори брак за французина, който през 1999-та каза "Да" на италианската икона Моника Белучи, от която има и две деца Дева на 13 и Леони на 8. Касел и Белучи сложиха край на 14-годишния си брак през 2013-та година.



More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 10 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.