Следва

Royal family: Меган и Хари се радват на бебе

Earth without art is just 'eh' : ИКЕА с нова колекция

ИКЕА представя колаборацията си с емблематичния фотографски бранд Hasselblad в нова лимитирана колекция от постери на име NORRHASSEL.

All About Life преди 5 години



NORRHASSEL
не е колекция, включваща просто фотографии, a произведения на изкуството, с които да изразиш себе си. Осемте постера обхващат широк спектър от обекти и внасят в дома много повече - идея, мнение и гледна точка. Те пренасят всеки в очарователния свят на този, който е уловил образа. Колекцията е част от големия стремеж на ИКЕА да направи изкуството по-достъпно за повече хора.

Фотографите, уловили осемте мотива в колекцията, са с награда от Masters Hasselblad - престижен приз за дългосрочни постижения в тази област. Те са Дмитрий Аджев, Ларс ван де Гуор, Ханс Штранд, Бара Прашилова, Али Раджаби, Том Джоунс и Йоахим Шмайзер.

Фотографията е възможността човек да изрази себе си и да покаже света от своята перспектива. Във времето на социалните мрежи, тази форма на израз и изкуство става още по-популярна, създавайки една съвсем нова група от фотографи, които улавят красивите моменти в живота. С тази колекция от фотографии, ИКЕА и Hasselblad се стремят да вдъхновяват хората да продължат да улавят света, предлагайки зашеметяващи снимки, с които дома става уникален“, споделя Маркус Енгман, ръководител „Дизайн“ в ИКЕА.



С това партньорство двата бранда помагат на хората да се докоснат до изкуство и да го направят част от всекидневието си.

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.