Следва

Royal family: Меган и Хари се радват на бебе

Earth without art is just 'eh' : ИКЕА с нова колекция

ИКЕА представя колаборацията си с емблематичния фотографски бранд Hasselblad в нова лимитирана колекция от постери на име NORRHASSEL.

All About Life преди 5 години



NORRHASSEL
не е колекция, включваща просто фотографии, a произведения на изкуството, с които да изразиш себе си. Осемте постера обхващат широк спектър от обекти и внасят в дома много повече - идея, мнение и гледна точка. Те пренасят всеки в очарователния свят на този, който е уловил образа. Колекцията е част от големия стремеж на ИКЕА да направи изкуството по-достъпно за повече хора.

Фотографите, уловили осемте мотива в колекцията, са с награда от Masters Hasselblad - престижен приз за дългосрочни постижения в тази област. Те са Дмитрий Аджев, Ларс ван де Гуор, Ханс Штранд, Бара Прашилова, Али Раджаби, Том Джоунс и Йоахим Шмайзер.

Фотографията е възможността човек да изрази себе си и да покаже света от своята перспектива. Във времето на социалните мрежи, тази форма на израз и изкуство става още по-популярна, създавайки една съвсем нова група от фотографи, които улавят красивите моменти в живота. С тази колекция от фотографии, ИКЕА и Hasselblad се стремят да вдъхновяват хората да продължат да улавят света, предлагайки зашеметяващи снимки, с които дома става уникален“, споделя Маркус Енгман, ръководител „Дизайн“ в ИКЕА.



С това партньорство двата бранда помагат на хората да се докоснат до изкуство и да го направят част от всекидневието си.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.