Следва

На каре: Мама Вики & Харпър станаха еднакви

Последният ден от последния уикенд на август

This is all you need...

All About Life преди 5 години

Понеделник. 2 + 7 е равно на още 4-ри дни до началото на септември, а времето навън е все едно се приближаваме повече до зимата, отколкото до циганското лято.И въпреки че Венера във Везни е в квадрат с Плутон в Козирог още от вчера, на нас ни е толкова хубаво, че повече не сме сигурни дали има накъде.

Pourquoi?

Защото последният ден от последния уикенд на август потънахме в истинското безвремие на едно езеро, един луксозен хотел и едно божествено усещане на насладата от малките неща.

Неделя в RIU Pravets, дори и без преспиване, е едно от тези малки неща на живота, които трябва задължително да си подарите. Не заради лукса, а заради релаксиращата прегръдка на природата, която успява да притаи дъха и на последното възелче стрес от факта, че градската джунгла отново почва да върти на пълни обороти, новата работна седмица чука на вратата, а сезонът на ваканциите приключва.Още с пристигането се потапяме в 25-метрово съвършенство със сини води, а от СПА рецепцията ни посрещат с огромни усмивки и кърпи за басейн в кестеново, кореспондиращи чудесно с дървените шезлонги.Оставаме там почти до финала, басейнът е на разположение на гостите на хотела от 8:00 до 21:00, като слънцето вече е целунало със симпатичен загар кожата ни, защото си признаваме - няма нищо по-хубаво от външната тераса на RIU Pravets, където планината среща езерото, а цялото ни същество се наслаждава на тази любов.

А за тези, които предпочитат да са изцяло на открито - плувния басейн с полу-олимпийски размери е също толкова разкошен, но ние с еднo намигване предлагаме този в хотел, защото безвремие е единствената дума описваща го.Тръгваме си, с обещанието, че ще се върнем - не за ден, а за цял уикенд, защото сме напълно наясно, че сетивата искат още: да се събуждат и заспиват с гледка към езерото, да се наслаждават на апетитни изкушения, да играят боулинг и голф, да се потопят в Рая на СПА-то.

More All About Life

Кучето е мое! Споделеното попечителство над любимците след развода

All About Life преди 2 дни

Когато се омъжих, най-накрая разбрах какво е безусловната любов - благодарение на моя булдог. Бях безнадеждно отдадена на това пухкаво, набръчкано кученце, откакто го взехме у дома месец след сватбата ни. Всичко, което правеше Чарли, ме радваше: мърдането на дупето му, начина, по който се плъзга през кухнята, за да облизва трохите по пода, настойчивостта му да гризе стените на апартамента ни.