Следва

Бащата на Меган моли за прошка?

Next step: Джъстин & Хейли си купиха имение

They are dead serious...

Celebrities преди 5 години

Очевидно, сватбата на Джъстин Бийбър и Хейли Бoлдуин никак няма да се отлага.

Двойката буквално ни залива с доказателства, че намеренията им един към друг са напълно сериозни.

Годежният пръстен на Хейли вече краси корицата на Vogue Мексико. А ето че сега става ясно, че в навечерието на брака им Джъстин Бийбър е купил двуетажно имение на брега на езеро в родната си Канада.




Певецът, който се е изръсил с близо 5 милиона долара, и любимата му моделка ще се ширят на 40 хектара живописни притежания като: градина, пет спални, пет бани, фитнес зала, винарска изба, билярдна зала, кино и други подобни глезотии.




Засега интериорният дизайн на имението е изцяло проектиран в духа на минимализма, но новите собственици ще прокарат собствените си идеи - убедени сме!



Между другото, упорито се говори, че Бийър и Болудин са решени сватбеното им тържество да се проведе именно в новата им къща.




More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 15 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.