Следва

9 години по-късно: Салма и Франсоа пак си казаха "Да"

Бащата на Меган моли за прошка?

Според запознати бащата на Меган моли за "последен шанс"...

Celebrities преди 5 години

Another day, another drama - нов ден, нова драма около Томас Маркъл и кралската семейна идилия на Меган и Хари. След месеци злословене по адрес на Меган и "новите" й роднини, Томас Маркъл е решен да остави всичко зад гърба си и да изглади отношенията с дъщеря си, споделя източник на The Daily Mail.

Въпросният източник продължава с твърдението, че Томас Маркъл, 74, е решен да се извини лично на Меган и да възстанови отношенията си и добрия тон с младото семейство. По план това трябва да се случи по време на планираната обиколка на М. и Х. в Щатите през идната 2019-та.

Приятел на Томас пък казва пред Sunday Express: "Единственото, което Томас иска, е да прегърне дъщеря си и да й покаже колко горд е с всичко, което Меган постигна."

Дотук добре, но какво става с всичко сторено от Томас? Ще успее ли Меган да прости постъпките на баща си, въпреки щетите, които нанесоха думите му?

Кажете ни какво мислите в коментарите долу>>>

More from View Sofia

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.