Следва

ТенденцииТе Есен/Зима 2018-та: Oversize everything

Гилдията отлъчва привилегированата Кендал

Колегите отлъчват Кендал заради неблагодарни коментари...

All fashion преди 5 години

В наскорошното си интервю с LOVE Magazine, най-скъпоплатеният модел за изминалата годината, Кендал Дженър, заявява, че никога не е искала да ограничава себе си и таланта си, бидейки само и единствено модел.

Дотук добре, Кендал. НО аргументите на младата моделка, звучат доста неблагодарно и надменно, имайки предвид разликата в положението й и това на "другите" модели. Въпреки усилията, които Дженър неминуемо полага, не бива да пренебрегваме факта, че Кендал идва от семейство с доста връзки в entertainment сферата, които непременно са от помощ.

Повод за гнева на моделите става един определен фрагмент от интервюто на Кени, в който 23-годишната моделка казва: "От самото начало (на кариерата ми) сме много селективни относно това в кои ревюта участвам (Както може да се забележи в галерията горе>>>). Никога не съм била от онези момичета, които участват в по 30 ревюта на сезон, или каквото по дяволите правят тези момичета.Браво на тях!" По-голямата от сестрите Дженър продължава: "Работя по хиляди проекти, не само runway - комбинация, която ме доведе до ръба на нервен срив." Must be nice, Kenny.

Колегите на Кендал са видимо раздразнени и то с основание, от името на цялата моделска гилдия се появява пост непосредствено след като интервюто става публично, гласящ, че не всички имат привилегията да избират в кое шоу да участват и в кое не, както Кендал, чието семейство има връзки в модния бизнес, както и завиден капитал.

Оправдана и донякъде заслужена реакция, на която Кендал Дженър или някой от екипа й, не отговори.

More All fashion