Следва

Everything we need to know: Сватбата на Киара & Fedez

9 години по-късно: Салма и Франсоа пак си казаха "Да"

Love is in the air...
 

Celebrities преди 5 години

Обичта е за всички сезони, а последните слънчеви лъчи на топлите дни са особено подходящи за сватба.

Половинката на 51-годишната Салма Хайек - Франсоа-Анри Пино, я изненада с подновяване на брачните им обети малко преди рождения й ден.


Щастливата двойка се врече във вечна вярност отново по време на семейната си почивка, а церемонията се проведе на плажа.


За романтичния ден Салма избра дълга рокля в цвят фукция, а 56-годишният й съпруг заложи на тишърт и спортни панталони. Визиите си и двамата завършиха с венци от цветя.

"Лятото е към своя край, а най-хубавия момент е когато съпругът ми ме изненада с подновяване на брачните ни обети. Визията ми не е това, което бих избрала за подобен ден, но ми казаха, че отивам на СПА", написа щастливата булка под редица кадри сподели в социалната мрежа.

Салма Хайек и Франсоа-Анри Пино се сгодиха през март 2007-ма и се венчаха за първи път през 2009-та година, когато вдигнаха две церемонии - една в Париж и една във Венеция. Първородната им дъщеря Валентина се появи на бял свят през септември 2007-ма година.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 час

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.