Следва

Изкуство, което да докоснеш. Откриване на изложбата „Материя над материята“ в Гьоте-институт

Обичаната комедия „Ябълко и Луки“ се завръща по Cartoon Network

Най-добрите приятели Ябълко и Луки от едноименната комедия на Cartoon Network правят своя дебют с премиера в понеделник, 3 септември, от 16.05 ч...

Movies & TV преди 5 години

Забавната нова поредица е дело на създателите на „Невероятният свят на Гъмбол“. Тя ще представи на хората Ябълко и Луки, които са решили да напуснат родното си място, за да изпитат тръпката от живота в големия град. С безкрайния ентусиазъм на Ябълко и страхотното въображение на Луки двамата приятели започват шеметни приключения, които често носят свежи и неочаквани прозрения за съвременния свят. „Ябълко и Луки“ е създадена от Джордж Генди и продуцирана от Cartoon Network Studios.

Феновете ще могат да се насладят на новите епизоди всеки делничен ден в 16.05 ч. до 14 септември. В дебютния епизод „Нов живот“ поредицата представя как Ябълко и Луки се срещат за първи път. След това, в „Перфектния екип“, една бездомна котка кара Луки да се притеснява, че връзката му с Ябълко е в опасност.

Създателят на поредицата Джордж Генди е роден в Египет и отгледан в Англия. Той намира вдъхновение за причудливата комедия в детска история, написана от по-големия му брат. Подобно на минисериалите „Отвъд оградата“ и „Да живее кралското семейство“, наградени с Еми и аплодисменти от критиците, късометражният „Ябълко и Луки“ е поръчан като част от „Глобалната програма за творци“ на Cartoon Network. Поредицата успява да се развие в цялостен сериал, включващ двамата приятели с игриви характери и заразителни музикални ритми, заедно с цяла цветна Вселена от храни.

Ябълко и Луки са нови за големия град и големият град е нов за тях. Те го намират за непознат и объркващ, но с неспирния си ентусиазъм откриват свой специален и често доста проницателен похват за справяне с предизвикателството. Съпровождани от разнообразен микс от антропоморфни приятели, които включват Хотдог, Лимонена капка, Палачинка и безброй други, чевръстите Ябълко и Луки се сблъскват с приключения на всеки ъгъл. Те поемат предизвикателствата на живота в големия град с оптимизъм и размах, достойни за подражание.

More from View Sofia

More Movies & TV