Следва

57-годишната Дарил Хана се омъжи!

Everything we need to know: Сватбата на Киара & Fedez

The Blonde Salad is getting married!

Celebrities преди 5 години

Италианската кралска сватба идва! Фешън иконата Киара Ферани ще каже заветното "Да" на любимия си рапъра Fedez.


Щастливата двойка обяви годежа си през май миналата година, след като изпълнителят направи романтично предложение на създателката на The Blonde Salad по време на концерта си във Верона. Пръстенът на Киара, разбира се, е огромен и украсен с гигантски диамант прегърнат от бяло злато. 

 

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

31-годишната италианка и 28-годишният й любим се сдобиха с първороден син Леон през март тази година и ето че вече са готови да се венчаят.

Къде ще е сватбата?
Въпреки че моминското на Киара превзе Ибиса, Ферани ще каже заветното "Да" на Феде на 100% италианска сватба, която ще се проведе в Ното, Сицилия. Двойката ще размени обетите си в Palazzo Ducezio, а по-късно ще почерпи гостите си с луксозна вечеря в разкошния бутиков хотел Dimora delle Balze.

Кога ще се женят?
Сватбата на "кралското семейство на Италия" ще се случи на първия уикенд на септември. Пищната церемония е насрочена за 1-ви, но сме напълно убедени, че купонът ще продължи цяла събота и неделя, а всички фенове на инфлуенсърката ще стант свиделите на най-щастливия й ден посредством сторита в Instagram, благодарение на специалания хаштаг #TheFerragnez.

Какви са поканите?
Улта, мега, гига готини, защото са във формата на pop-up картичка, която представлява снимка на Киара и Феде целуващи се пред виенско колело и палмови дръвчета, а над тях има цветни фойерверки.

 

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on


А подаръците?
Подобно на истинската кралска двойка, принц Хари и Меган Маркъл, и #TheFerragnez решиха, че не желаят никакви подаръци за големия си ден. На вместо това те призоваха всичките си гости да даря средства за благотворителна кампания по тяхно желание. 

 

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

 

Каква ще е сватбената рокля?
За момента Киара не е разкрила кой ще е дизайнерът на булчинската й рокля. Но сме абсолютно убедени, че тя ще е ослепителна. Мнозина залагат, че блондинката ще заложи на Christian Dior, Versace или Gucci, ние пък казваме, че Ферани ще смени поне няколко аутфита за голямата вечер.

Гостите?
Тази сватба ще е от тези, които имат дълъг звезден списък с гости, благодарение на известността на Киара и музикалните приятелства на Fedez. Силно вероятно е събитието да наподобява червен килим, а слуховете носят, че част от известните имена ще са: Парис Хилтън, Гилда Аброзио, Бианка Балти, Киара Капитани, Вероника Фераро, Киара Биси, J-Ax, Мануел Агнели и още много, много, много други.

More Celebrities