Следва

Пускат филм за Джако

Елена Петрова и Митко Павлов ще водят Dancing Stars 2

Въпреки пресконференцията, която проведоха продуцентите на Dancing Stars 2 тази вечер в пиано бар Камино...

Events преди 14 години

Въпреки пресконференцията, която проведоха продуцентите на Dancing Stars 2 тази вечер в пиано бар Камино, мистериите около предстоящото предаване продължават. Както се очакваше Слави Трифонов не присъства на събитието, но за сметка на това неговите „крака” бяха там. Изненадата на вечерта беше Жоро Степера, човекът, който изигра краката на Слави Трифонов в рекламния клип, който се върти по bTV.

Оказа се, че господин Трифонов е присъствал на шоу на Степера в Гранд Хотел Варна преди години и още тогава се е впечатлил от танцовите му възможности. Степера обаче от години живее в Норвегия и въпреки че е с перфектни впечатления от екипа, който той определи като смазан механизъм, няма да участва по друг начин освен в рекламния клип на шоуто.

Продуцентският състав на Dancing Stars 2 бе представляван от Евгени Димитров. Организаторите показаха абсолютен професионализъм относно пресконференцията и не отказваха да отговарят на въпросите на медиите. Въпреки това, много от тях останаха загадка. Сигурното е, че водещи на тазгодишното шоу ще бъдат Елена Петрова и Димитър Павлов.



Самите водещите заявиха, че тяхната цел е да наблегнат на красотата и забавата, а на нас ни е ясно кой от двойката е красивият и кой ще влезе в ролята на забавния. Другото сигурно около предаването е, че участващите двойки ще бъдат 12 на брой и танцуващите звезди ще бъдат ярки личности, с професионални успехи, силно излъчване и такива, които изпитват удоволствие от танца и ще участват с хъс.

Техните имена обаче засега остават тайна, както и тези на танцовите учители. Евгени Димитров сподели, че танцуващите звезди, журито и преподаватели не се познават помежду си. Това, което се знае около звездите е, че те няма да бъдат от лицата, които рекламират предаването, така че с разочарование можем да кажем, че няма да гледаме сексапилната Асдис Ран на танцовия подиум.

Евгени Димитров определи лицата, които рекламират Dancing Stars като „добри приятели на предаването и екипа”. Най-голямата тайна на вечерта обаче си остава международната звезда, която ще се изяви в Dancing Stars 2. Относно международното участие не бе издадено нищо и организаторите обещаха да запазят мълчание докато мистериозният гост „не се качи на самолета”.



Формата на предаването като такова се запазва и някой от познатите елементи отново ще са на линия. Състава на журито ще бъде от две жени и един мъж, но зрителите също ще дават оценки под формата на смс гласуване. Всяка седмица по една двойка ще отпада от шоуто и победителите отново ще получат като награда танцувална титла и самочувствие на dancing крал и кралица. За музиката на предаването ще се погрижат момчетата от Акага, които вече разучават парчетата. Билети за шоуто няма да се продават и присъстващите ще влизат само с покани.

От Dancing Stars 2 няма да залагат на интриги и обещават да няма скрити камери и раздори. Организаторите искат да създадат позитивно усещане на зрителите като им представят съвкупност от красиви танци и забава, за която сме убедени, че Димитър Павлов ще се погрижи.

За View Sofia Елена Петрова сподели, че й е омръзнало от пошлото и грозното в живота и иска да откъсне зрителите от ежедневните проблеми и постоянните съмнения. Актрисата каза още, че за нея мисията на театъра също се състои в красотата и позитивните усещания, които оставя в зрителите. Въпреки че това ще бъде първото предаване от този тип, което Елена Петрова ще води, тя е с голям опит в телевизията и е абсолютно сигурна в екипа зад нея, който тя определи като „големи професионалисти”.

Красивата водеща все пак призна, че притеснение има и определи състоянието си като „ураган от чувства”, но също така каза, че това присъства при всяко нейно начинание. Въпреки че киното е голямата й любов, актрисата се чувства изключително уютно в театъра и няма да спира да играе в постановките си в Народния театър и театър Сълза и смях. Елена Петрова сподели, че не би успяла да се справи с всички тези начинания без подкрепата и любовта на семейството си. Ние й пожелавам успех с новото предаване и с нетърпение очакваме да я видим на малкия екран в компанията на чаровния и забавен Димитър Павлов.
 

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 6 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?