Следва

Balenciaga пусна нови track sneakers

Editor's choice: Заменяме лаптоп за сникърс, някой против?

Почти боси по асфалта...

All fashion преди 5 години

Общо взето, ясно е! Пясъкът вече не гали крачетата, а ние сме на път да заменим готините сандали на висок дебел ток с мега удобните сникъри, с които покоряваме градските улици и сърцата на няколко стрийт момчета, чиито погледи почти падат при вида на готина подметка и модерни връзки върху хубав крак.

С две думи: "Обичам те, мила! По бели маратонки и скъсани дънки" е на риплей в главата, докато се опитваме в самия край на август да накараме мозъците си да заработят пак на офис вълна.

Заменяме белия цвят с няколко нюанса от есенната палитра на дефилетата от Седмиците на модата и сме ние, както се казва. Псст.. моделите намерихме къде? Разбира се, в BUZZ Sneaker Station.

Всяка от нас заменя лаптопите за сникъри така, в редовете долу>>

Габриела & Nike Air Force 1 HI 

Добрият чифт кецове е повече от необходимост, всъщност с правилен подход те се превръщат в незаменим за добрия стайлинг аксесоар. Така подхождам и аз и затова неоново оранжевите Nike Air Force 1 HI се нареждат първи в списъка ми с модни желания.



Възползвам се от особено яркия им тон, който сам по себе си е акцент и допълвам с други не чак толкова набиващи се на очи, но все така тренди аксесоари като чантата-мрежа и неголемите обици-халки.






Чанта-мрежа архив на стилиста
Блейзър Weekend Max Mara
Обици архив на стилиста

Диана & Adidas Deerupt (black)



Последните години съм фен на спортно-елегантния стил, а на моменти си клоня и само към строго елегантния. Може би и това е причината, поради която почти не се възприемам с маратонки или кецове. Изключително трудно ми е да си харесам и да ги съчетая по начин, по който да се възприема с тях. Затова се спрях и на този модел на Adidas, а именно Deerupt.



Розовият цвят добавя към черния, леко груб модел, необходимата доза женственост, която да грабне вниманието ми. Така започна любовта ни, оказаха се и и изключително удобни и си спечелиха място в топ 3 на любимите ми обувки.





Съчетавам ги с изчистен розов панталон и чанта в същите цветове с питон принт. Цялата визия е семпла, елегантна, но определено прави впечатление. Право в целта.



Чанта Iblues 
Панталони Weekend Max Mara 

Петя  & Adidas Deerupt (white)



Трудно си харесвам обувки, а още по-трудно такива, които да са едновременно достатъчно тренди, че да бъдат вместени в гардероба ми, и достатъчно удобни, че да не се налага да обвивам краката си в лепенки след първото носене.



Тук се явяват Adidas Deerupt в любимия ми бял цвят и актуален бледолилав оттенък, които пасват перфектно на любимите ми летни аутфити, а и на непредсказуемия ми летен график.





Шапка Adidas 
Пуловер Marella 

Цветина & Nike Air Max 270

Сникърите са безгранична любов и заклевам се, едва ли някога ще се наситя да си купувам чифт след чифт.



Tези са ми точно по настроението - напоследък си падам по бежовото във всевъзможни комбинации. 



Подметката е ултра готина и се дели на поло/вина. Вдъхновена от иконичните Air Max 180 и Air Max 93 внасят особена доза catchy стрийт стайл в офис ежедневието ми. Излишно е да коментирам как цветовата гама от Guava Ice/Racer Pink/Wheat Gold се комплиментира повече от чудесно на златната солей пола, геометричните ми обици и минималистичното лого на View Sofia. 





За разкош малко мода и първият парфюм на Tom Ford за Estee Lauder - атмосферата е абсолютно naturel!





Пола Max&Co 
Обици архив на стилиста


BUZZ  са в:

София, Paradise Center, ниво 1
София. The Mall, ниво 0
Бургас, Mall Galleria Burgas, ниво 1
Варна, Grand Mall Varna, ниво 1

instagram
Facebook 

www.buzzsneakers.bg


More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.