Следва

Balenciaga пусна нови track sneakers

Editor's choice: Заменяме лаптоп за сникърс, някой против?

Почти боси по асфалта...

All fashion преди 5 години

Общо взето, ясно е! Пясъкът вече не гали крачетата, а ние сме на път да заменим готините сандали на висок дебел ток с мега удобните сникъри, с които покоряваме градските улици и сърцата на няколко стрийт момчета, чиито погледи почти падат при вида на готина подметка и модерни връзки върху хубав крак.

С две думи: "Обичам те, мила! По бели маратонки и скъсани дънки" е на риплей в главата, докато се опитваме в самия край на август да накараме мозъците си да заработят пак на офис вълна.

Заменяме белия цвят с няколко нюанса от есенната палитра на дефилетата от Седмиците на модата и сме ние, както се казва. Псст.. моделите намерихме къде? Разбира се, в BUZZ Sneaker Station.

Всяка от нас заменя лаптопите за сникъри така, в редовете долу>>

Габриела & Nike Air Force 1 HI 

Добрият чифт кецове е повече от необходимост, всъщност с правилен подход те се превръщат в незаменим за добрия стайлинг аксесоар. Така подхождам и аз и затова неоново оранжевите Nike Air Force 1 HI се нареждат първи в списъка ми с модни желания.



Възползвам се от особено яркия им тон, който сам по себе си е акцент и допълвам с други не чак толкова набиващи се на очи, но все така тренди аксесоари като чантата-мрежа и неголемите обици-халки.






Чанта-мрежа архив на стилиста
Блейзър Weekend Max Mara
Обици архив на стилиста

Диана & Adidas Deerupt (black)



Последните години съм фен на спортно-елегантния стил, а на моменти си клоня и само към строго елегантния. Може би и това е причината, поради която почти не се възприемам с маратонки или кецове. Изключително трудно ми е да си харесам и да ги съчетая по начин, по който да се възприема с тях. Затова се спрях и на този модел на Adidas, а именно Deerupt.



Розовият цвят добавя към черния, леко груб модел, необходимата доза женственост, която да грабне вниманието ми. Така започна любовта ни, оказаха се и и изключително удобни и си спечелиха място в топ 3 на любимите ми обувки.





Съчетавам ги с изчистен розов панталон и чанта в същите цветове с питон принт. Цялата визия е семпла, елегантна, но определено прави впечатление. Право в целта.



Чанта Iblues 
Панталони Weekend Max Mara 

Петя  & Adidas Deerupt (white)



Трудно си харесвам обувки, а още по-трудно такива, които да са едновременно достатъчно тренди, че да бъдат вместени в гардероба ми, и достатъчно удобни, че да не се налага да обвивам краката си в лепенки след първото носене.



Тук се явяват Adidas Deerupt в любимия ми бял цвят и актуален бледолилав оттенък, които пасват перфектно на любимите ми летни аутфити, а и на непредсказуемия ми летен график.





Шапка Adidas 
Пуловер Marella 

Цветина & Nike Air Max 270

Сникърите са безгранична любов и заклевам се, едва ли някога ще се наситя да си купувам чифт след чифт.



Tези са ми точно по настроението - напоследък си падам по бежовото във всевъзможни комбинации. 



Подметката е ултра готина и се дели на поло/вина. Вдъхновена от иконичните Air Max 180 и Air Max 93 внасят особена доза catchy стрийт стайл в офис ежедневието ми. Излишно е да коментирам как цветовата гама от Guava Ice/Racer Pink/Wheat Gold се комплиментира повече от чудесно на златната солей пола, геометричните ми обици и минималистичното лого на View Sofia. 





За разкош малко мода и първият парфюм на Tom Ford за Estee Lauder - атмосферата е абсолютно naturel!





Пола Max&Co 
Обици архив на стилиста


BUZZ  са в:

София, Paradise Center, ниво 1
София. The Mall, ниво 0
Бургас, Mall Galleria Burgas, ниво 1
Варна, Grand Mall Varna, ниво 1

instagram
Facebook 

www.buzzsneakers.bg


More All fashion