Месечен ХОРОСКОП - Септември 2018

Astro преди 5 години

Настъпи и месецът на Девата. Тя е известна като регулиращия знак в Зодиака, което определено ще повлияе септември по специфичен начин.
Девата носи със себе си изцеление, помага за разрешаването на проблемите по ефективен начин, който утвърждава живота.
Амбициите у нас ще напират много по-силно. Те ще се влеят във всички аспекти на живота ни. Ще искаме да бъдем по-здрави, по-прецизни, да се грижим повече за себе си, както и да преразглеждаме уж утвърдените си становища. Девата ни учи, че нещата са относителни и всичко трябва да бъде оценявано според ситуацията. Затова очаквайте всевъзможни преорганизации, пренареждане на плановете, смяна на методите и опитването на нови такива.

Девата репрезентира прехода от растеж към зрялост. След забавлението и възбудата на Лъва, който оглавяваше месец август, сега Девата ни връща на земята и ни напомня за практическата част на нещата. Т.е. сега е важно не само да мечтаем и планираме, а и да превръщаме мислите с в действия, да упражняваме на практика възгледите си и идеите си. Една идея сама по себе си няма никаква стойност, ако по някакъв начин не се изрази практически. Септември ни напомня за това.
Властващият зодиакален знак на месец септември ще ни покаже и невероятното богатство на знанията, които могат да се осъществят практически, облагодетелствайки ни по един или друг начин. Силната енергия на Девата ще зарази всеки от нас индивидуално, насочвайки всеки към конкретните неща, определящи неговата същност.

Месецът започва с предизвикателния аспект на квадрата, образуван от Меркурий в Лъв и Юпитер в Скорпион. Този аспект е разпознат като криза, предизвикателства, някакъв вид конфликти. Не е задължително обаче това да има деградивни резултати. Напротив – сега амбициите ни и приемането ни на новото в живота ни кара да скъсаме с нещо старо. Това помага да преоценим отношенията си, дейностите си, перспективите си. Това означава раздяла по различни начини, но и ново начало. Проблемите в комуникацията и информацията, които може да предизвика Меркурий в аспекта на квадрата, са регулирани от влиянието на Девата, която ни прави по-съсредоточени и изисква от нас организация и прецизност.
 

Хороскоп

Още от Astro