Следва

It shopping list: Animal Prints

Double trouble: Строга нежност

I knew you were trouble when you walked in...

All fashion преди 5 години

От няколко дена насам сме се посветили на любопитното, но и донякъде изтощително занимание, съсредоточено около идеята за откриването на идеалния блейзър.

Първо, редно е да уточним стандартите, които гоним: силуетът трябва да е леко издължен, по възможност оувърсайзд, но това все пак може да се коригира с избора на размер, както и материята - тя трябва да е безупречна. Фината вълна, разбира се, е за предпочитане, защото може да се категоризира като оправдана и много добра покупка за гардеробите ни. Що се отнася до цвят/мотив, там се целим в сиво-черната гама, както и пепитения или кариран мотив, защото след съгласуване с Големите Тенденции , това е основното сред големите имена на дизайн сцената.


Acne Studios


Max Mara

Така селекцията ни се свежда до точно два избраника - един от скандинавските Acne Studios и един от италианците Max Marа. Подчертаваме, че и двата дизайна са доста идентични - и като ценови клас, и като силует. Приятно издължени и позволяващи да се носят оувърсайзд, а като разлика може да се отбележи размерът на ревера и, разбира се, мотивът.


Acne Studios


Max Mara

Макар и двете предложения да са доста сходни, като че ли повече клоним към подписа на Max Mara заради материята, която е 100% студена вълна, докато този на Acne е с примеси, макар и малки.


Acne Studios


Max Mara


Acne Studios


Max Mara

Анкета

Кое предпочитате?

More All fashion