Следва

The Дебют: Джорджина на филмовия фестивал във Венеция

Meghan goes MINI: Краткото черно на Маркъл

The Duchess strikes again...

Celebrities преди 5 години

Ваканцията на принц Хари и Меган Маркъл приключи и двойката официално се върна към служебните си задължения.

След почивката в къщата на Джордж и Амал Клуни на езерото Комо, херцозите на Съсекс се появиха на специална благотворителна театрална вечер във театъра Victoria Palace.

За събитието Меган заложи на черна рокля на канадския лейбъл Judith and Charles, струваща 595 долара. До тук добре! Стигаме обаче до дължината на дизайна, които за ужас на всички стигаше доста над коляното на херцогинята.


37-годишната съпруга на принц Хари определено има какво да покаже от стегнатите си крака, но сме напълно убедени, че мини tuxedo роклята й е в тотален разрез с кралския етикет.

Шикозната си визия за благотворителната културна вечер Маркъл завърши с вече емблематичния за нея нисък кок, клъч с форма и чифт черни високи обувки със заострен връх. Повече от очевидно е, че херцогинята на Съсекс следи тенденциите: за обици тя избра нежни златни халки с ненатрапчива се големина.



P.S.: Убиваме за тези крака, момиче!


More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.