Следва

Първото на Еди Слиман за Céline

Какво носи Редакцията: Ближи си сладоледа

Близнаците от Алиса....

All fashion преди 5 години

Ами, ние всъщност живеем заедно. И всъщност доста често се случва да излизаме почти еднакво облечени без да се наговаряме. Такъв е животът, когато живеем в двата края на апартамента и нямаме контакт рано сутрин преди работа. Днес е от тези дни. Сходни поли /дори са от еднаква материя с марка ZARA/, почти идентични тениски и доста подобни обувки /марка H&M/. Цветово също сме се напаснали доста добре. Разликите са минимални и са главно откъм аксесоари. Често се случва /да не кажем постоянно/ да си разменяме неща, дори и днес, но за това ще си каже всяко поотделно - коя какво открадна от другата...

Диана

Макар и да сме почти еднакви, Петя ми каза, че моят аутфит й напомня за латино танци и не съм особено сигурна как да се чувствам от този факт. В моя защита, тя сякаш отива на /стилно/погребение. И така, като две тетки, хванати под ръка, поехме към офиса. На мен моята визия ми харесва. Семпла, удобна, изчистена и откраднах тениската от Петя. Сандалите и чантата придават цвят към иначе стерилната черно-бяла визия. Не обичам да нося много аксесоари и се спрях на часовник и гривна /които не слизат от ръката ми/ и масивни халки. That's all folks!

Петя

Въпреки твърдението на Диана, че отивам на (стилно) погребение, аз не откривам подобна препратка в аутфита си. Вдъхновението ми идва от стила на Джулия Робъртс в Nothing Hill, където играе ролята на преуспяващата актриса Ана Скот. Личният ми стил е силно повлиян от 90-те и както личи, днешната ми визия не прави изключение от тази традиция. Полата е една от последните ми находки в Zara, която закупих след дълги чудежи по повод дължината; Hilfiger надписа на тениската ми е с цел да уважа логоманията, а mini токчето е от чиста кокетност. Сребърната чантичка, побираща целия ми свят е взаимствана от гардероба на Диана>>>, а очилата са pure винтидж попадение.


Всички кадри са факт с новия HUAWEI P20 Pro и неговата изумителна новаторска тройна камера.

Още за него ТУК!

 

More All fashion