Следва

ТенденцииТе Есен/Зима 2018-та: Florals, florals

Първото на Еди Слиман за Céline

Finally...
 

All fashion преди 5 години

И, разбира се, че негов собственик ще е Лейди Гага. Чанта. Черна. Изключително минималистична.


Дизайнерът дойде в модната къща през февруари тази година и всички се чудиха какво ли ще се случи с лейбъла след напускането на Фийби Файло. Е, вече си имаме нагледен пример.

Стилистът на певицата потвърди слуховете, че noir аксесоарът е част от първата колекция на Слиман за Céline, тази за Пролет/Лято 2019-та, която ще бъде показана през септември на Седмицата на модата в Париж.


Никак не е чудно, че именно Гага е първата, която се появява с дебютна креация на Еди за новия му моден дом. По времето, когато дизайнерът работеше за Saint Laurent певицата редовно залагаше на негови творения за сценичните си изяви и не само.

През 2016-та Гага бе първата, която облече рокля от най-новата колекция на Слиман за лейбъла на Ив Сен Лоран...очевидно сега креативният и певицата са решили да не нарушават традицията на приятелството си.


More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.