Следва

Street style вдъхновения: Седмицата на модата в Стокхолм

ТенденцииТе Есен/Зима 2018-та: Florals, florals

Florals for AW2018? Groundbreaking...

All fashion преди 5 години

За пореден сезон наблюдаваме яркото застъпване на флоралните мотиви на модната сцена. Всъщност присъствието им е дотолкова застъпено, че си извоюват почетно място сред Големите Тенденции за Есен/Зима 2018-та.


Michael Kors

За новия сезон дизайнерският почерк надминава себе си - вместо сравнително по-лесните за постигане принтове, все повече и повече имена от дизайн сферата се насочват към занаятчийския подход, наблюдаващ се в ръчното рисуване, апликации и бродерии.


Oscar de la Renta

Предложенията за есенно-зимния сезон очаквано доста се различават от палитрата, която наблюдавахме цялата пролет и лято. На мястото на момичешките пастели, изразяващи се предимно в гамата на розово, синьо и жълто, сега на преден план излизат по-мрачни, но все така въздействащи интерпретации. Доста често дизайнерите се спират на черен фон за разцъфването на своите флорални мотиви, като те биват най-различни по големина и настроение. Що се отнася до хайлайт в най-добрите колекции, то там на преден план излизат вече разпознаваемите за Saint Laurent и Антъни Вакарело супер мини Dynasty рокли, огледани през призмата на днешния тренд, както и всеки един дизайн от Preen и Erdem, където креативните сили са повече от майстори на темата.


Richard Quinn

В акцент също така се превръщат и принтовете, изцяло копиращи тези по старите копринени шалове. Наблюдаваме този подход при Gucci, Marine Serre, Celine и още други, които обаче заради силното впечатление, което правят, се превръщат в обособена тенденция, която ще проследим в следващите дни>>>


Balenciaga


Burberry


Dior


Dolce & Gabbana


Emilia Wickstead


Erdem


Giambattista Valli


Gucci


Saint Laurent


Valentino


Zimmermann

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.