ТенденцииТе Есен/Зима 2018-та: Florals, florals

ТенденцииТе Есен/Зима 2018-та: Florals, florals

Florals for AW2018? Groundbreaking...

За пореден сезон наблюдаваме яркото застъпване на флоралните мотиви на модната сцена. Всъщност присъствието им е дотолкова застъпено, че си извоюват почетно място сред Големите Тенденции за Есен/Зима 2018-та.


Michael Kors

За новия сезон дизайнерският почерк надминава себе си - вместо сравнително по-лесните за постигане принтове, все повече и повече имена от дизайн сферата се насочват към занаятчийския подход, наблюдаващ се в ръчното рисуване, апликации и бродерии.


Oscar de la Renta

Предложенията за есенно-зимния сезон очаквано доста се различават от палитрата, която наблюдавахме цялата пролет и лято. На мястото на момичешките пастели, изразяващи се предимно в гамата на розово, синьо и жълто, сега на преден план излизат по-мрачни, но все така въздействащи интерпретации. Доста често дизайнерите се спират на черен фон за разцъфването на своите флорални мотиви, като те биват най-различни по големина и настроение. Що се отнася до хайлайт в най-добрите колекции, то там на преден план излизат вече разпознаваемите за Saint Laurent и Антъни Вакарело супер мини Dynasty рокли, огледани през призмата на днешния тренд, както и всеки един дизайн от Preen и Erdem, където креативните сили са повече от майстори на темата.


Richard Quinn

В акцент също така се превръщат и принтовете, изцяло копиращи тези по старите копринени шалове. Наблюдаваме този подход при Gucci, Marine Serre, Celine и още други, които обаче заради силното впечатление, което правят, се превръщат в обособена тенденция, която ще проследим в следващите дни>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.