Следва

Обичта на известните: Брадли, Ирина и малката Лия във Венеция

Да или Не: PVC-то на Кейт Бекинсейл?

Femme fatale...

Celebrities преди 5 години

Безумно съгласни сме, че за годините си Кейт Бекинсейл изглежда повече от безупречно, но тази й визия някак си ни идва в повече.

За глем ивент 45-годишната актриса заложи на all black аутфит от така модерната в момента PVC материя.


Сет от кроп топ и пола молив дело на Meshki очертаваха перфектно изваяната фигура на Кейт, която очевидно посещава фитнеса ежедневно. Въпреки това, хич не сме свикнали да виждаме Бекинсейл в подобна светлина - все пак, латексът тича повече на Кими Кардашян, отколкото на нежната актриса, която този път не удари в десетката с аутфита си.

Нашето мнение обаче не е миродавно и именно заради това питаме вас: Харесва ли ви PVC-то на Кейт Бекинсейл или не съвсем? Отговорите чакаме в анкетата долу>>>


Анкета

Харесва ли ви PVC-то на Кейт Бекинсейл или не съвсем?

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.