Следва

9000$ за парка Balenciaga или евтният вариант на Джоуи Трибиани?

New York Fashion Week Spring/Summer 2019: Какво да очакваме?

Fashion news...

All fashion преди 5 години

Пролетно-летните колекции за 2019-та ще дадат старта на Седмиците на модата, като, разбира се, първата дестинация е Ню Йорк.

Дефилетата в Голямата ябълка започват на 6-ти септември, а ние се поровихме, за да разберем какво може да очакваме от NYFW>>>


Юбилейното шоу на Ралф Лорън
През юни дизайнерът обяви, че Ню Йорк ще е мястото на което ще отпразнува 50 години от собствения си лейбъл. Ралф ще събере близки и поклонници на марката на грандиозно шоу в Сентръл Парк. С юбилейното си дефиле на Bethesda Terrace Лорън ще даде старт и на Седмицата на модата в Ню Йорк, а след ревюто всички ще са поканени на луксозна вечеря отново в запазената марка на Голямата ябълка.

Първото ревю на Savage x Fenty
Риана и линията й за бельо ще превземат NYFW, че даже на тях ще се падне честта официално да закрият Седмицата на модата точно на 12-ти септември в 7:30 pm.

Новите лица: Akasakan и Nanushka
Носителят на наградата LVMH Special Prize 2017 - Козабуро Акасакан и унгарският лейбъл Nanushka ще са the new faces на най-голямото модно събитие в Ню Йорк. Akasakan прегръща genderless модата след два мъжки сезона в Париж, а Nanushka за първи път е част от официалния календар на NYFW, въпреки че в началото на 2019-та ще отвори бутик в Голямата ябълка.

Kate Spade в библиотеката
Основателката на бранда Кейт Спейд, която почина през юни тази година, прекара буквално целия си живот "оцветявайки" Ню Йорк с колоритните си чанти. Начело с Никола Глас, артистичен директор на лейбъла от ноември 2017-та, новата колекция на Kate Spade ще бъде презентирана в иконичната библиотека в Манхатън.

Comebacks
Преди три сезона Rodarte официално се отказа от Седмицата на модата в Ню Йорк и реши да представя колекциите си в Париж. Под ръководството на сестрите Мълеви, лейбълът ще се завърне в Голямата ябълка за покаже пролетно-лятната си колекция на 9-ти септември. Същото ще се случи си Proenza Shouler, които изкараха два сезона във френската столица, но са готови отново да кажат "Здравей" на NYFW.

Първото ever дефиле на Longchamp
Лейбълът с безумно готините кожени аксесоари ще проведе първото в историята си дефиле навръх 8-ми септември. Локацията все още се пази в тайна. След представянето си на Седмицата на модата в Ню Йорк от Longchamp са планирали да превземат и Париж, където да отпразнуват 70-ия юбилей на марката.

Escada, също
Базираната в Мюнхен марка, основата през 1978-ма, ще отпразнува 40-ия си рожден ден в Ню Йорк, където ще се случи и първото й дефиле. Новата посока за Escada е инициирана от Ниъл Слоан, който от юни насам е артистичен директор на лейбъла. Разбира се, че очакваме ярки цветове, инспирирани от наследството на модната къща, които ще си комплиментират с усещането на 80-те, което е запазена марка за Слоан, като дизайнер.

More All fashion