Следва

Лятото на интериорния дизайнер a.k.a. Dibla: Да съчетаеш полезното с приятното

Изненада: Теди Бургазлиева ще има близнаци!

Two is better than ONE!

Celebrities преди 5 години

Съвсем наскоро Теди Бургазлиева разкри щастливата новина, че ще става мама за първи път. "Мис България 2002" направи това посредством очарователен кадър от "бременна" фотосесия заедно с половинката й Симеон Иванов.

През уикенда, пък, щастливият бъдещ татко разкри още пола на бъдещия си наследник, като за изненада на всички призна, че с Теди ще имат не едно, а две бебета.


Бургазлиева, която от години работи и живее в Лос Анджелис и която съвсем скоро ще издаде първата си авторска книга "Невъзможно", ще дари съпруга си с момченце и момиченце, които трябва да се появят на бял свят идните седмици.


More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 11 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 7 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.