Следва

The Ferragnez: Италианската сватбена екстраваганца в снимки

Лятото на интериорния дизайнер a.k.a. Dibla: Да съчетаеш полезното с приятното

Не е лесно в разгара на сезона на отпуските да събереш 20 дизайнера от цялата страна на едно място, пък било то и толкова притегателно като приказния Несебър.

 

All About Life преди 5 години



Трите летни тимбилдинга на националната платформа за интериорен дизайн „Дибла“ доказаха, че всичко е възможно, когато се прави с желание и ентусиазъм. Тie Up събитията, които „Дибла“ организира ежегодно, не просто сплотяват и сближават участниците, но и допринасят за личното развитие на всеки един от професионалистите от дизайнерския бранш, повишават квалификацията и уменията му, срещайки го с водещи фирми производители. Дизайнерите, членуващи напълно безплатно в Платформата, имат и уникалната възможност да видят плодовете от труда си в луксозното издание на годишния каталог „Най-доброто от интериорния дизайн за 2017 година“.



Летните Tie Up събития се проведоха в периода 13-15 юли 2018 г. и срещнаха 20 дизайнери с представители на утвърдени и успешни фирми в областта на интериорния дизайн, част от Годишната партньорска програма на Платформата - Magniflex, „Паркетен стил“ и PS Bulgaria.

Професионалистите от Magniflex наблегнаха на значението на матрака като важна част от всеки интериор и обърнаха специално внимание на системата Dual Core, с която лесно могат да се постигнат различни нива на удобство и твърдост. От компанията представиха и предимствата на възглавниците Magniflex, които със своето отлично качество са незаменими в грижата за спокоен и пълноценен сън.



„Паркетен стил“ представиха завладяващо и интересно новите колекции Gotaland и Chevron на скандинавските паркети Kahrs. Колекциите ясно доказват, че през последните години на мода се завръщат рустикалните модели подови настилки, а участниците бяха искрено впечатлени от факта, че голяма площ от паркетите може да бъде инсталирана за изключително кратък период, благодарение на новаторската клик система 5G.

От “Пи Ес България – Лукс” с нескрита гордост и въодушевление представиха най-актуалните си изделия, които предлагат почти изключително в своята продуктова сфера – разнообразие от басейни, при които са възможни неограничен брой комбинации от индивидуални архитектурни и технологични решения; естествени езера и фонтани, както и безброй нестандартни решения в областта на спа. Изключителните технологични познания и опит на фирмата позволяват всеки един техен продукт да бъде изпълнен почти изцяло според решението и желанието на клиента.

Всеки от участниците дизайнери от платформата на „Дибла“, отнесе със себе си частица вдъхновение и творчески плам, които да въплътят в бъдещите си новаторски проекти. От „Дибла“ отново постигнаха целта си – да са полезни на дизайнерската общност и да предлагат на членовете си единствено безкомпромисно качество и професионализъм.
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 4 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 3 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 3 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.