Следва

Tuesday glam

Влезе ни под кожата: LL by Litkovskaya

There is no wrong side... от Седмицата на модата в Киев

Runway преди 5 години

От Киев до Париж се стига така, с Litkovskaya. И всъщност, LL е градската демократична линия на ЛИТКОВСКАЯ.

Хвана ни окото, защото е симпатично до доказване на противното, както обичаме да казваме, и защото е колекция почти изцяло подчинена на scarf print тренда, тенденциите за изминалото Пролет/Лято, нищо, че носи цифрата на новата година и деним поклонничеството.

Утилитарна мода в меки цветове, носеща урбанистичното докосване на бейсик гардероба. Любов между деним, сатен и още нещо, превръща семплото в нещо специално и дълбоко персонално.

Оувърсайз, асиметрия и кръпки навсякъде флиртуват с точките, обратната страна на дрехите, смекченото бонбонено розово и мекото кафяво на капучиното.

Преобладаващата цветова гама е в топло-млечни нюанси: бежово, маслинено зелено, светъл деним и бяло измежду които се прокрадва гореспоменатото розово и няколко дизайна с флорален щамп.

Носи малко Versace от времето на Джани, една идея Burberry заради тренчовете, малко Celine на Файло, а не на Слиман и още нещо, което някак ни убягва. Доказано, обаче, тази пролетно-лятна колекция за 2019-та на LL by Litkovskaya ни влезе под кожата.

За да подейства и на вас - галерията горе>>> 
P.S.: Тези обувки с връзки са to-die-for!

 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.