Следва

Moroccan Spice

Тук е и сме влюбени! Fenty Beauty by Rihanna

Категорично обявяваме Риана за съвременната модна икона, която промени и продължава да променя музикалния и модния свят с размах - иновативно, дръзко и както никога досега.

Face преди 5 години

Защото, нека говорим откровено, можем ли да посочим който и да е друг пример за човек, истински забавляващ се толкова много със славата, модата и музиката едновременно?

Тя не се притеснява да бъде индивидуалист и да впечатлява, а всяка една от публичните й появи сама по себе си е събитие, което заслужава да се види. Out of this world кутюр роклята на Guo Pei с 5-метров шлейф, с която изпълнителката се появи на Met Gala бе сензация в продължение на месеци, а официално присъдената й награда за модна икона CFDA през 2014-та е признание от най-висок ранг, което тя абсолютно заслужава.



Недотам популярен факт за барбадоския секссимвол е всъщност цялото й име - Робин Риана Фенти, като средното име, което тя използва пред публика идва от арабски и означава "сладък босилек".

"Сладкият босилек" на музиката, заклеймен още като една от най-големите поп звезди на планетата в никакъв случай не се ограничава само до създаване на изкуство и консумиране на мода. Младата жена, която всячески се старае да дава добър пример на подражаващите й момичета, сериозно се е заела с нелеката задача и да създава мода. Знаете, колаборацията й Fenty x Puma се радва на грандиозен успех от вече немалко сезона наред, а от миналата година Риана официално се впусна в бюти индустрията.

За BadGalRiRi бюти визията стои в основата на всичко - добрият външен вид, самочувствието, настроението и изразяването на същността. Тя никога не е крила тези си влечения, напротив акцентира върху тях и затова идеята за създаването на Fenty Beauty идва съвсем естествено.



В концепцията на Fenty Beauty е заложена идеята за инклузивност - за жени с всякакъв вид тон на кожата, характер, отношение, култура и раса. А самата Риана споделя така: "Исках всеки да се почувства като част от цялото, това е истинската причина, поради която създадох линията."

Брандът стъпва у нас ексклузивно в Sephora още този петък, веднага след партито по повод откриването този четвъртък от 6 вечерта в The Mall!



Продуктите са фантастични, това е повече от ясно, хилядите ревюта онлайн са показателни, но това, което истински отличава продуктите е изключително широката гама на нюанси, които обхваща. Всеки един от елементите е пригоден от най-светлия до най-тъмен цвят на кожата, които, ако бъдем реалисти, често биват пренебрегвани от козметичните компании.



Представените формули за леки и създадени за наслояване една върху друга за постигане на желания от всеки ефект, а като важен акцент отбелязваме факта, че нито един от продуктите не е тестван върху животни.

Универсални и позволяващи различно приложение, продуктите, тествани от самата Риана на сцената, бекстейдж и в реалния живот в продължение на години за усъвършенстване до най-малкия детайл, представляват своевременен урок по индивидуализъм, предаден от самата бюти икона.

Фокусът попада именно върху гореспоменатите недотам често срещани нюанси на кожата, които все още представляват трудност в бюти индустрията. Затова и вече феноменално известният в цял свят фон дьо тен Pro Filt'r Soft Matte Longwear Foundation, стоящ в основата на The Fenty Face, краде сърцето на всеки тествал го. Резултатът е лек, "кожата изглежда като кожа", а формулата позволява и наслояване до постигане на желаното покритие.



The Fenty Face или иначе казано резултатът, към който всички ние бюти поклонниците се стремим, е определение за безупречния макиаж на Риана, разпознаваем през годините заради съвършения финиш и осветяването на правилните места. Стъпките, с които вече и ние можем да го постигнем са едва три и работят безотказно.





Здравословният блясък на лицето е първата стъпка според Риана, но за да не получим излишно омазняване, стартираме с праймър Pro Filt'r Instant Retouch Primer, над който нанасяме матиращия фон дьо тен Pro Filt'r Soft Matte Longwear Foundation, осигуряващ безупречна основа.









След първата стъпка идва ред на хайлайтъра, с който следва да се развихрим. Поставяме на стратегически места в каквото количество пожелаем, съобразено с лицето и личните ни вкусове.













Последният детайл, който според BadGalRiRi е още и разковничето на нейната лична визия, на която се доверява от години, е именно отсъствието на какъвто и да нежелан блясък или иначе казано омазняване. Затова тя създава иконичните Invisimatte Blotting Powder листчета, които с едно движение връщат макиажа отново в правилната посока.







 
"Гримът е за забавление и никога не трябва да се усеща като напрежение или като задължителна униформа. Почувствай се свободна да поемеш риск и да се осмелиш да направиш нещо ново или различно."






Течно червило Stunna Lip Paint

И докато откровено нетърпеливо чакаме пристигането на Fenty Beauty продуктите на 7-ми, както споменахме в текста по-горе, хрърляме по един поглед на част от богатата селекция измежду която ще избираме, благодарение на великолепните кадри от рекламната кампания.

More Face