Следва

Family portrait: Виктория & децата за Vogue

Айрис Апфел на 97!

Flawless

Celebrities преди 5 години

На 29 август една от любимите ни модни икони - Айрис Апфел, чукна завидните 97 години. Те и безпрецедентният й стил, слагат всички ни в малкия си джоб, а за нас остава само да плакнем очи и да мечтаем за нейния гардероб. Смеем да твърдим, че въпреки ЕГН-то, Айрис изглежда по-добре от нас и навярно от по-голяма част от познатите ни /нищо лично/.

През годините тя е попадала под фокуса ни един път. Бяхме изключително развълнувани, когато миналата година излезенейна кукла барби, помечтахме си и за голямата й любовна история с Карл Апфел. Отпразнувахме и 95-ия й рожден ден. Това и още няколко ТУК!

Днес отбелязваме B-day № 97 под формата на 37 кадъра, които показват и обхващат екстравагантния стил на Айрис до последния детайля. В галерията горе. >>>

 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 13 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 10 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.