Следва

Fashion Guru: 11 цитата от модната икона А.А.

Family portrait: Виктория & децата за Vogue

Britain's finest...

Celebrities преди 5 години

След ударния септемврийски брой с Рири на корицата, идват Виктория и децата Бекъм.

Модната дизайнерка и четиримата й наследници са героите на британския Vogue за октомври месец, а фотосесията им е повече от прекрасна.

"Виктория работи дълго и упорито през последните десет години, за да изгради невероятно успешна марка и аз съм много горд с нея. Щастлив съм да я подкрепям по пътя към една мечта. За мен беше голяма чест да се явя за новия брой на Vogue заедно с моето красиво семейство. Благодаря ти, Едуард Енинфул!", написа пък Дейвид Бекъм в Instagram, въпреки че не краси корицата на модното списание, но пък присъства в семейната фотосесия по страниците.

Появата на Дейвид и Виктория в общата сесия идва точно на време, за да "застреля" клюките, че двойката е на път да сложи край на дългогодишния си брак.

"Хората обсъждат нашите отношения в продължение на 20 години, така че аз и Дейвид отдавна сме свикнали да пренебрегваме всички слухове и просто да продължим да живеем нормално. И двамата разбираме, че сме по-силни заедно, отколкото по отделно. Зачитаме семейните ценности и именно това е ключът към просперитета", казва в интервюто си за Vogue Виктория по повод слуховете за раздяла.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.