Следва

Карди Би показа "Култура"

Кралица на сцената: Бионсе в 37 УАУ аутфита

ЧРД!

Celebrities преди 5 години

Днес поп дивата навърши 37 години и докато с нетърпение чакаме безумно готините й фешън снимки в социалната мрежа, връщаме лентата назад, за да разгледаме едни от най-екстравагантните й сценични визии.

Защото Бионсе си е истинска КРАЛИЦА на сцената, а образите и костюмите й са невербална комуникация с феновете и обществото. Всеки аутфит на госпожа Картър е изпипан до безобразие. Да не говорим, че лейбъли като Versace, Burberry, Balmain и други се грижат за имиджа на изпълнителката, създавайки специални дизайни за нея.

Таааа, по повод рождения ден на една от иконичните изпълнителки на нашето време, а и героиня на септемврийската корица на Vogue, ви подканваме да си припомните най-запомнящите й се сценични визии от последните години в галерията горе>>>


More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 1 ден

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 20 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.